2015. március 9., hétfő

Férfi szemmel

     Vezető szerep

     Uraim! A nők márpedig igenis jól vezetnek! És most, kérem, nem nevetni: a statisztikai adatokban megfigyelhető, hogy a közlekedési balesetek 76 százalékát férfi vezetők okozzák, míg a nők csak 20 százalékot, holott a „B” kategóriás jogosítvánnyal rendelkező sofőröknek majdnem a fele tartozik a „gyengébbik” nem tagjai közé. Ráadásul a nők általában csak koccanásos baleseteket okoznak. Tanulság: a nők biztonságosabban vezetnek. Ugye, hogy már nem is nevetnek?
       Igen, idegesítő, mikor azt mondják, hogy az ő jogosítványuk csak Pestig szól. A kikanyarodásnál alaposabban mérik fel a helyzetet. Bár, ezt Önök úgy érzékelik, hogy az az autó, ami miatt gondosan megállnak, még a szomszéd falunál jár, de mi nők megvárjuk, mert a biztonság az első. Tudom, a nők nehezebben keresnek parkolóhelyet, majd később szintén nehezebben is találják meg az autót abban az őrült nagy parkolóban. A tankolás sem egyszerű kérdés egy hölgynek, de miért is kellene megtanulnunk ezt a bonyolult műveletet? Ezért van a benzinkutas, nem?

Miért idegesítik magukat már megint a nőkön, drága Férfiak? Nyugodjanak meg, dőljenek hátra, és élvezzék, ha végre nem Önök vezetnek!


Írta: Szabó-Kiss Beáta
Kép forrása: http://www.bien.hu/szerelem-es-csalad/szerelem/tenyleg-nem-tudnak-parkolni-a-nok-gorcso-alatt-a-noi-soforok/117658

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése